Fruit nagels!!!

Opvallende kiwi’s
nagels
Wat heb je nodig:
- Witte nagellak
- Fel groene nagellak
- Zwarte nagellak
- Blanke nagellak
- Cocktailprikkertjes
Breng de groene lak aan op je nagels. Wacht nu eventjes tot deze helemaal droog is. Ga dan aan de slag met de witte lak. Teken een ovaal op al je nagels. Trek met een cocktailprikkertje lijntjes vanuit de ovaaltjes (zie afbeelding). Laat deze ook weer drogen. Dip een ander cocktailprikkertje in de zwarte nagellak en zet stipjes om de ovaaltjes heen. Dit stellen de pitjes van de kiwi's voor. Zijn deze ook droog? Lak voor de finishing touch een blanke nagellak over je nagels, zodat jouw creatie langer mooi blijft en nog meer glanst!
Kleurrijke citroenen, sinaasappels, grapefruits en limoenen
nagels
Wat heb je nodig:
- Witte nagellak
- Verschillende kleurtjes nagellak
- Blanke nagellak
- Cocktailprikkertjes
Breng op elke nagel een ander kleurtje nagellak aan. Laat deze laag drogen en teken er halve/kwart rondjes op. Als ook deze droog zijn, kun je met cocktailprikkertjes en witte lak, lijntjes in de rondjes trekken. Zo worden het echte citrusvruchten! Zet er leuke stipjes omheen en wacht nu even tot de lak droog is. Nog even een blanke lak voor glans en bescherming en jij bent ready to party!
Zoete watermeloenen
nagels
Wat heb je nodig:
- Rode nagellak
- Groen-blauwe nagellak
- Witte nagellak
- Zwarte nagellak
- Blanke nagellak
- Cocktailprikkertjes
Begin met het aanbrengen van de rode lak op iedere nagel. Laat deze even drogen. Lak het bovenste deeltje van je nagels groen-blauw. Probeer dit een beetje netjes te doen, zodat op alle nagels het deeltje even groot is. Laat deze laag ook weer drogen. Gebruik een cocktailprikkertje voor de witte lak en trek een lijntje tussen de rode en groen-blauwe lak. Zet ook, met een cocktailprikkertje, stipjes met de zwarte lak. Als deze droog zijn, gebruik dan een blanke lak om deze fruitige nagels te beschermen en te laten glanzen.
Lovely aardbeitjes
nagels
Wat heb je nodig:
- Rode nagellak
- Groene nagellak (eventueel ook nog een donkere groene lak)
- Witte nagellak
- Eventueel een oranje nagellak
- Blanke nagellak
- Cocktailprikkertjes
Lak al je nagels rood. Laat deze laag drogen. Lak een beetje groene nagellak onderaan je nagels. Maak hier met een cocktailprikkertje een soort aardbeikroontje van. Gebruik je ook een donkergroene lak, dan kun je met een prikkertje deze nagellak her en der op de kroontjes aanbrengen. Dip een ander cocktailprikkertje in de oranje lak en zet hiermee stipjes op je nagels. Als deze droog zijn, kun je hetzelfde doen met witte lak. Is alle lak goed droog? Lak om het af te maken een blanke nagellak over al je kunstwerkjes. Hoe leuk zijn jouw aardbeiennagels!

Sterke nagels

HOE???

27-05-2013 18:37
Tips & Tricks voor sterke nagels   Helaas is niet iedereen gezegend met lange, sterke nagels. Onze nagels hebben het dan ook zwaar te verduren. Nagellak, afwassen en andere schoonmaakmiddelen zorgen ervoor dat je nagels uitdrogen, splijten en snel afbreken. Ben je benieuwd hoe je jouw...